2021-01-21 17:48:27• hírek • Bede Emőke

Megtalálta vér szerinti családját a Szatmárnémetiből örökbe fogadott fiatalember

Minden bizonnyal még olvasóink is emlékeznek arra a fiatalemberre, aki bő egy héttel ezelőtt a közösségi oldalak erejében bízva kért segítséget ahhoz, hogy megtalálhassa vér szerinti rokonait, akiket eddig soha nem ismerhetett meg személyesen.

A családját kereső fiatalember Írországból üzenve vette fel a kapcsolatot a The never forgotten Romanian children nevű Facebook-oldallal, mely az elmúlt öt-hat évben már több mint 1.000 örökbefogadott gyermeknek segített felkutatni rég nem látott szeretteit. „Üdvözlet Írországból. Szüleim Romániából fogadtak örökbe, és most nagyon szeretném megtalálni a biológiai családom is. Satmárnémetiben születtem 1990. július 14-én Naga István (valószínűleg Nagy) néven. Nem ismerem vér szerinti szüleim nevét, és abban sem vagyok biztos, hogy az enyémet így kell helyesen írni. Kérem önöket, osszák meg minél többen e bejegyzést, hisz a családom megtalálása mindennél többet jelentene nekem. Köszönöm a támogatást” – írta üzenetében a fiatalember.


Azt azonban, hogy ilyen hamar eredményre jut a kutatás, talán ő maga sem gondolta volna. Alig pár napon belül kiderült ugyanis, hogy Stefan J. Doyle, a szóban forgó fiatalember valóban városunk szülötte, Nagy Istvánként itt látta meg a napvilágot 1990-ben. S noha akkor szülei az örökbe adás mellett döntöttek, most, 31 évvel később nem zárkóztak el gyermekük elől, sőt kapcsolatuk nagyszerűen alakul. "Életem jóból a legjobbá lett" - állítja a fiatal férfi, akinek egyébként egy csodaszép felesége és egy tündéri kislánya is van már.



Stefan legnagyobb szenvedélye a családja mellett egyértelműen a zene, épp ezért roppant büszke arra, hogy itt, a világnak rengeteg kiváló zenészt adó Romániában, s azon belül is Szatmárnémetiben született. Már több saját dalt is szerzett, sőt, a hivatalos Facebook-oldalát böngészve úgy tűnik, saját albumon dolgozik. Hallgassuk hát meg, mit tett közzé mostanában.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: